• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

CNR Mersin Kitap Fuarı’nın Yeni Tarihi 20 Kasım 2021

Anadolu’nun en kapsamlı kültürel etkinliği olarak hayata geçirilen CNR Mersin Kitap Fuarı’nın yeni tarihi 20 Kasım 2021 oldu. Öğrenci ve öğretmenlerin de aralarında olduğu kitapseverlerin yanı sıra çok sayıda yayınevi tarafından de talep edilen, CNR Holding tarafından uygulanan bu tarih değişikliği, hem katılımcı, hem de ziyaretçiler tarafından olumlu karşılandı.

 

Yeni tarihine çok daha kapsamlı hazırlanmaya başlayan CNR Mersin Kitap Fuarı, Akdenizli okurlar için yazar listesini de yeniden güncelliyor. Tarih değişikliğini, okurların en sevdiği yazarlarla buluşması için fırsata çevirmeyi hedefleyen CNR Mersin Kitap Fuarı, bu sayede ziyaretçi rakamını da katlamayı planlıyor.

 

Yeni tarihinde kapılarını altıncı kez açacak olan fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 500’ün üzerinde etkinlik gerçekleşecek. CNR Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, 28 Kasım’a kadar, toplam dokuz gün boyunca açık olacak. Geçtiğimiz yıl 150 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan CNR Mersin Kitap Fuarı'na olan ilginin bu yıl daha da artması bekleniyor.