• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

CNR Mersin Kitap Fuarı, ilk iki günde ziyaretçi rekoru kırdı

Fuara katılan 220 yayınevinin yazarları okuyucuları ile buluşuyor.
 
CNR Mersin Kitap Fuarı, ilk iki günde 30 binin üzerinde kitapseveri ağırlayarak rekor kırdı…
 
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği tarafından, Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı, ilk iki gününde 30 binin üzerinde kitapseveri ağırladı. 
 
Mersin ve bölgesinin en önemli kültür etkinlikleri arasında yer alan 2. CNR Mersin Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. CNR Yenişehir Merkezi’nde 26 Kasım tarihinde kapılarını açan fuar, ilk iki günde 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği tarafından, Mersin Valiliği ile Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle organize edilen fuar, 220 yayınevini Mersin ve çevre illerin okuyucularıyla buluşturdu. 
 
Fuara, Öznur YILDIRIM damgası
Teması “Akdeniz ve Edebiyat” olan fuarın, ilk iki gününde çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanlarının oluşturulmasının yanı sıra, ünlü yazarların katıldığı seminer, söyleşi, imza günleri ve çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Fuarda, Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Nedim İnce, Saadet Bilir, Ayşe Çalık Ross gibi onlarca yazar okurları ile buluştu. Öznur YILDIRIM’ı görmeye gelen ve kitaplarını imzalatmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Gazeteci-Yazar Merdan Yanardağ, CNR Mersin Kitap Fuarı’nda okurlarına bir sunum yaparak 15 Temmuz darbe girişimindeki izlenimlerini aktardı.  
 
Fuar, 4 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek
Fuarda, Alfa, Altın Kitaplar, Büyükdoğu, Can Yayınları, Edam, Erdem, Ephesus, Epsilon, Metis, Timaş, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası Yayınları, İletişim Yayınları, Pegasus, Pınar, Profil, Semerkand, Yeditepe’nin de aralarında bulunduğu 220 yayınevi ve 350 marka kitaplarını okuyucuları ile buluşturuyor. Çok sayıda yazarın imza günü, söyleşilerine ev sahipliği yapacak CNR Mersin Kitap Fuarı, indirimli kitap satışlarıyla 4 Aralık Pazar gününe kadar okuyucularını ağırlayacak.