• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

Mersin'den Başkomser Nevzat geçti!

Mersin ve bölgesinin en önemli kültür etkinliği olan Mersin CNR Kitap Fuarı, bu yıl 5’inci kez kitapseverleri bir araya getiriyor. 23 Kasım’da açılan fuar CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliği ve KOSGEB desteği ile düzenleniyor.

 

Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde, 100'ün üzerinde yayınevi ve 300’ü aşkın markaya ait kitapların okuyucularıyla buluştuğu fuarın onur konuğu Başkomser Nevzat karakterinin yaratıcısı, polisiye romanların güçlü ismi Ahmet Ümit oldu. Mersin ve yakın coğrafyasının en büyük kültülel etkinliği olan fuarda Ümit’e gösterilen ilgi, ufak bir izdihama da neden oldu.


150 bin kitapseverin ziyaret etmesi beklenen fuar, 1 Aralık’a kadar birbirinden kıymetli yazarları ağırlamaya devam edecek. 12 bin 500 metrekarelik alanda düzenlenen 5. Mersin CNR Kitap Fuarı’nda kitapseverler, 300’ü aşkın imza gününün yanı sıra paneller ve söyleşilerde en çok sevdikleri yazarları yakından görme ve tanıma fırsatı yakalıyor.