• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı - Mersin Uluslararası Kitap ve Kültür Festivali Kapsamında
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

Okumayı seven tüm kitap severler, Cnr Mersin Kitap Fuarı tam size göre!

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bir zamanlar söylediği gibi, "Gençken fakirdim. İki kuruşum olsa, birini kitaplara harcardım. Bunu yapmasaydım, hiçbir şey başaramazdım."

 

SLOGANIMIZ: Kitaplara harcanan her kuruş daha parlak bir geleceğin garantisidir.

Kitap okumak günlük bir alışkanlık haline getirilmelidir çünkü öğrenmenin sonu yoktur.

12-20 Ekim 2024 tarihleri arasında CNR EXPO Mersin Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 9. CNR Kitap Fuarı'nda sayısız kitabın okunmasına tanıklık edin.

 

Neredeyse tüm yayıncılar ve temsilcileri, her konudaki kitapları sergileyecek. CNR Kitap Fuarı'nda yüzlerce kitap imzalama, tartışma ve konuşmanın yanı sıra "hızlı kitap okuma yarışması" gibi çeşitli yarışmalar yer alacak. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmak için çevre illerden üniversitelerle iş birliği yapacağız.

Gastronomi turlarımız ve sohbetlerimizle fuar deneyiminize lezzet katın.

Çok özel bir "ONUR KONUĞU"nun yer aldığı KİTAP ZİRVESİ, birçok ilgi çekici konuya değinecek. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen bu yılki CNR Kitap Fuarı , yeni Çukurova Uluslararası Havaalanı sayesinde özellikle Adana ve Mersin'den daha fazla kitap tutkununu cezbedecek. Ziyaretinizi kolaylaştırmak için yeni havalimanından fuar alanına belirli saatlerde servis hizmeti sağlanacaktır.