• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı - Mersin Uluslararası Kitap ve Kültür Festivali Kapsamında
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

9. CNR Mersin Kitap Fuarı'nda Sınırlı Sayıdaki Yerler için Son Fırsatlar!

Mersin’in yanı sıra çevre illerin de en prestijli kültürel etkinliği olan ve okurlar tarafından yoğun ilgi gören 9. CNR Mersin Kitap Fuarı, 12-20 Ekim 2024 tarihlerinde organize edilecek. CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ve 8. kez kapılarını kitap tutkunlarına açacak olan CNR Mersin Kitap Fuarı, 8 gün boyunca imza günlerine, söyleşilere ve etkinliklere sahne olacak.
 
Her yaş ve meslek grubundan binlerce kişinin ziyaret edeceği fuar, T.C. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliği ve KOSGEB desteği ile düzenlenecek. Geçen yıl 150.000’in üzerinde kitap tutkununun ziyaret ettiği, 100’den fazla yayınevinin 300’den fazla markasının sergilendiği 9. CNR Mersin Kitap Fuarı, sektörün en öncü yayınevi, yayıncı ve basın yayın kurumlarını aynı çatı altında buluşturacak.
 
Fuara katılmak isteyen yayınevleri için sınırlı sayıda yer kalmış durumda. Siz de, Akdeniz’in en büyük kültürel fuarı 9. CNR Mersin Kitap Fuarı’nda geç kalmadan yerinizi ayırtın.