• 9. Mersin CNR Kitap Fuarı
  • 12-20 Ekim 2024
Kalan Süre

Haberler

Akdeniz’in kültür ve edebiyat alanındaki zenginliği CNR Mersin Kitap Fuarı’nda

Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören ve 100 binin üzerinde kitapseveri ağırlayan CNR Mersin Kitap Fuarı'nın ikincisi, 26 Kasım - 04 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenleniyor. CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi'nde yayıncılık dünyasının tüm taraflarını buluşturacak fuar, "Akdeniz ve Edebiyat" temasıyla gerçekleşiyor.

CNR Kitap Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Basın Yayın Birliği ile organize ediliyor. CNR Kitap Fuarı’nı Akdeniz’in incisi Mersin’e de taşıyan CNR Holding, kültür hizmetini bu yıl da sürdürüyor. Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında yapılan çalışmalara fuarlarla üst düzeyde katkı yapmayı amaçlayan CNR Holding, “CNR Mersin Kitap Fuarı”nı, Mersin’in ve bölgesinin en yenilikçi kitap fuarı olması hedefiyle projelendirdi. William Shakespeare’ın “Kitaplarım bana yetecek kadar büyük bir krallıktır” sözünden hareketle kadim coğrafya Akdeniz’in kültür ve edebiyat alanındaki zenginliği CNR Mersin Kitap Fuarı’nda yansıtılıyor.

"Akdeniz ve Edebiyat" temasına sahip fuarda, 200'ün üzerinde yayınevi ve 350 marka, okuyucularıyla buluşuyor. Alfa, Altın Kitaplar, Büyükdoğu, Can Yayınları, Edam, Erdem, Ephesus, Epsilon, Maviağaç, Metis, Timaş, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası Yayınları, İletişim Yayınları, Pegasus, Pınar, Profil, Semerkand ve Yeditepe fuarın katılımcıları arasında yer alıyor. CNR Mersin Kitap Fuarı’nda, aralarında Ahmet Günbay YILDIZ, Bilal Sami GÖKDEMİR, Engin ALAN, Fehim TAŞTEKİN, İsmail SAYMAZ, Mehmet MAZAK, Muzaffer İZGÜ, Murathan MUNGAN, Saygı ÖZTÜRK ve Vural SAVAŞ’ın da bulunduğu yüzlerce yazarın katılacağı seminer, söyleşi ve imza günleri düzenleniyor. CNR Mersin Kitap Fuarı’nı okuyucular, 04 Aralık 2016 tarihine kadar CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi'nde ziyaret edilebilirler.